menu Home
AndorraGeneralPólitica

Garcia vol recuperar l’essència d’Escaldes-Engordany amb “diàleg, transparència i participació”

Ràdio Valira | 7 de desembre de 2023

La sala del comú d’Escaldes-Engordany s’ha omplert aquest dimecres a la nit per assistir a la reunió de poble de la candidatura de Demòcrates + Acció + Independents + SDP d’Escaldes-Engordany. Una candidatura liderada per Anna Garcia, que s’ha compromès davant de tots els assistents, també de totes les escaldenques i escaldencs, a treballar per recuperar la iniciativa i essència de la parròquia, perquè “Escaldes-Engordany som orgull”. Garcia ha garantit que, si guanyen les eleccions del 17 de desembre, “donarem resposta a les necessitats quotidianes dels ciutadans i les resoldrem amb immediatesa i eficàcia”.

La número 1 de la llista ha celebrat comptar “amb l’equip per fer-ho possible”, persones “que estimem la parròquia i la seva gent”, amb capacitat per “gestionar les finances públiques amb responsabilitat, tornar la vida als barris, conservar el patrimoni cultural i natural, afrontar la inclusió de les torres al teixit urbà i col·laborar amb el Govern perquè la parròquia aculli el màxim nombre d’habitatges a preu assequible”, entre d’altres.

Per aconseguir-ho, l’escaldenca ha refermat la importància de tenir “un comú eficient i obert”, que ofereixi “diàleg, transparència i participació”.

Acompanyant a Garcia, ha intervingut davant els assistents la número 2 Gemma Bofarull, que ha desgranat més propostes del programa electoral, com el foment del transport públic comunal gratuït, donar una nova identitat al passeig del Riu i l’ampliació de les places d’aparcament a la parròquia, amb projectes com el pàrquing de l’Obac.

També ha parlat el president de Demòcrates, Xavier Espot: “avui jugo a casa”, ha celebrat. Espot ha definit Garcia com “la persona més capacitada per agafar les regnes del Comú”. Ha lamentat que aquests darrers quatre anys la parròquia hagi “perdut iniciativa i capacitat d’innovar, d’emprendre, un fet diferencial que ens havia convertit en parròquia avantguardista d’Andorra”. Precisament, “això és el que hem de canviar el proper 17 de desembre”, ha refermat, “donant suport a l’Anna i a l’equip pluridisciplinari que l’acompanya i que representa la riquesa de la nostra parròquia”.

El conductor de la reunió de poble ha estat el conseller general Demòcrata Salomó Benchluch, que ha destacat la “gran capacitat de treball i de gestionar equips” de Garcia.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play