menu Home
AndorraGeneralPólitica

Desperta Laurèdia presenta la candidatura davant de més d’un centenar de persones

Ràdio Valira | 7 de desembre de 2023

La sala Sergi Mas va acollir aquest dimecres al vespre l’acte de presentació de candidatura i programa electoral de Desperta Laurèdia. Més de cent persones a la sala, i una quarantena connectades en live i streaming, van poder escoltar detalladament les propostes de la formació i conèixer de primera mà tot l’equip humà que conforma la candidatura.

L’acte, presentat pels consellers generals Pol Bartolomé i Maria Angels Aché, va combinar l’explicació dels eixos del programa electoral per part de Cerni Cairat i Sofia Cortesao, amb la presentació individual de tots els membres de la candidatura. Van voler deixar clar que l’equip humà que defineix Desperta Laurèdia són persones preparades, amb experiència en diferents àmbits i unides per la voluntat de recuperar l’esperit d’orgull lauredià.

Cerni Cairat i Sofia Cortesao van demanar la confiança dels electors per aconseguir guanyar les eleccions del 17 de desembre remarcant que tenen “un equip entusiasta, de persones molt arrelades a la parròquia, amb la clara voluntat d’una gestió acurada i propera; es vol aconseguir un treball llargterminista que pugui revertir la situació de la parròquia en diferents aspectes com el Prat Gran, l’abocador, Naturland, el Centre cultural i de congressos lauredià, el teixit econòmic o l’Hotel Pol”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play