menu Home
AndorraGeneralPólitica

Consens reivindica que han estat “el primer comú que ha cregut i potenciat la vall del Madriu”

Ràdio Valira | 7 de desembre de 2023

La candidatura de Consens per Escaldes-Engordany ha posat en valor totes les accions que s’han fet durant aquests darrers quatre anys sobre la vall del Madriu-Perafita- Claror. En aquest sentit, la candidata Magda Mata, que ha estat acompanyada de la també candidata Sara Valls, ha assenyalat que “hem estat el primer comú que ha cregut i potenciat la vall del Madriu”. Així, Valls ha afegit que “aquest darrer mandat ha estat el primer, des de fa molts anys, que ha posat en valor real la vall i que ha fet una feina que va més enllà dels programes electorals”.

En aquesta línia, Mata ha assenyalat que la voluntat de Consens és continuar treballant sobre el potencial de la vall del Madriu-Perafita-Claror i sobre el projecte de la borda de Ràmio. Així, ha dit que amb la compra de la borda del Sabater “volem reconstruir-la i fer un centre d’interpretació que marqui l’entrada principal a la vall del Madriu”.

Per la seva banda, Valls ha destacat la voluntat de potenciar la ramaderia extensiva com a mitjà de gestió forestal i destinar una atenció especial als boscos lligada amb la problemàtica creixent de la salut mental de les persones. En aquest sentit, Valls ha assenyalat que “entenent la natura com un actiu important per a la salut de les persones volem utilitzar els boscos amb fins terapèutics”.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play