menu Home
AndorraGeneralPólitica

Avancem modificarà el POUPE per evitar construccions de grans alçades

Ràdio Valira | 7 de desembre de 2023

Avancem (PS+Independents) modificarà el Pla d’ordenament urbanístic de la parròquia d’Encamp (POUPE) per tal d’impedir que es construeixin edificis de gran alçada. En aquest sentit, el candidat a cònsol menor, Josep Lluís Agudo, ha argumentat aquest dimarts que es controlarà el desenvolupament urbanístic en funció dels resultats dels estudis de càrrega encarregats als comuns amb la voluntat de preservar el territori i que no es puguin aixecar edificacions desmesurades. “No volem que hi hagi edificis de grans alçades perquè fa una parròquia fosca i totalment ofegada i creiem que la gent no s’ho mereix” ha manifestat Agudo.

Des de la llista de PS+Independents també s’ha remarcat que es buscaran alternatives amb la negociació amb les promotores per treure’n profit per a la parròquia com, per exemple, oferir beneficis fiscals per aquells que conservin o incloguin zones verdes o per la creació d’habitatges destinats a ús social, entre altres.

Avancem també eliminarà les parcel·les amb materials d’obra a la vista per deixar “de ser el dipòsit de la resta d’Andorra”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play