menu Home
AndorraGeneralPólitica

ACO + DA proposa una zona lúdica coberta per als infants

Ràdio Valira | 7 de desembre de 2023

La número 7 de la llista d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates + Independents + SDP, Meritxell Rabadà, i la número 10 Emilie Brial, han presentat aquest dimecres les propostes que la seva candidatura porta per als infants i joves de la parròquia. Entre aquestes, destaca una zona lúdica coberta com a alternativa als parcs d’Ordino, pels mesos de més fred i pels dies amb climatologia adversa.

Una possible ubicació d’aquest parc seria al costat de l’escola andorrana de segona ensenyança, tal com han indicat. Paral·lelament, ha explicat Brial, es renovarà la casa del Quart de la Cortinada i Arans “perquè els joves dels pobles de Riberamunt tinguin un espai de trobada”, més serveis i activitats.

A més, ha afegit Brial, se seguirà treballant per dinamitzar el Punt Jove i adaptar-lo a les demandes dels joves de la parròquia, es mantindrà la figura de l’educador de carrer (impulsada aquest mandat) i s’impulsaran xerrades i tallers pel jovent per conscienciar sobre les addicions.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play