menu Home
AndorraGeneralSocietat

El concurs d’aparadors de Nadal evoluciona i es converteix en la Festa del Comerç

Ràdio Valira | 6 de desembre de 2023

El concurs d’aparadors de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) es convertirà en l’edició del 2024 en la Festa del Comerç, un acte que tindrà lloc el 18 de gener del 2024 i que servirà per posar en valor i enfortir el teixit comercial del país tot reconeixent diferents iniciatives empresarials i professionals.

Fa 25 anys que la Cambra va llançar el primer concurs d’aparadors de Nadal, una iniciativa pionera impulsada amb l’objectiu de premiar i destacar l’esforç dels comerciants per embellir els seus establiments amb motiu de les festes nadalenques.

Tanmateix, després de 25 anys, el sector, l’entorn i les expectatives dels clients han canviat significativament. Per això, i amb la voluntat d’adaptar-se a nous reptes de futur, i aprofitant la celebració del seu 30è aniversari la Cambra ha decidit fer evolucionar el concurs d’aparadors de Nadal i crear “La Festa del Comerç d’Andorra”.

L’objectiu és consolidar aquesta iniciativa com a referent del sector amb l’ambició de ser la plataforma que identifiqui, reconegui i projecti els establiments, iniciatives empresarials i professionals del comerç que contribueixen a la millora de la competitivitat i projecció del comerç dins i fora del país.

Un altre dels aspectes que es pretén promoure és la cohesió i l’enfortiment de la xarxa relacional del sector comercial. L’esdeveniment serà un espai de trobada, referència i networking per als professionals del comerç, oferint oportunitats per al creixement i la col·laboració.

D’aquesta manera, la voluntat és fomentar la innovació i la millora continuada del comerç i que, precisament la Festa del Comerç també serveixi com a escenari per presentar iniciatives que incideixin en la millora del comerç per reconèixer l’esforç i la millora constant de les empreses. Paral·lelament, es promourà la competitivitat, el talent, la innovació, la sostenibilitat i l’emprenedoria.

En aquest sentit, s’estableixen set categories de premis diferenciats que pretenen posar en valor el màxim de realitats i perfils diferenciats del món del comerç, incloent-hi empreses, negocis, comerços consolidats i nous emprenedors, així com professionals en actiu inactius i també, reconèixer iniciatives i professionals de diverses àrees, com les que realitzen els diferents comuns del país i les associacions de comerciants.

El jurat encarregat de seleccionar els guanyadors està format per persones i professionals vinculats al sector comercial.

Les categories que es premiaran faran referència a la millor botiga de l’any; el professional i/o persona de reconegut prestigi dins del món del comerç; el projecte i/o iniciativa empresarial comercial (tant per part del Govern, els Comuns o les associacions de comerciants); el millor aparador de Nadal; la proposta més creativa i innovadora; la botiga sostenible, i la millor gestió de les xarxes socials.

La Festa del Comerç reunirà els principals representants del sector comercial del país i a més, comptarà amb una conferència a càrrec de Genís Roca, especialista en desenvolupament de negoci i cultura digital.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play