menu Home
AndorraPólitica

DA + Acció + SDP + Independents promourà pisos de suport per a la gent gran

Ràdio Valira | 6 de desembre de 2023

La candidatura de Demòcrates, Acció, SDP + Independents d’Escaldes-Engordany aposta per un projecte de pisos de suport per a la gent gran, que pugui donar resposta a una de les principals demandes del col·lectiu: seguir sent autònoms, però amb el suport que necessiten. Tal com ha explicat el número 10 de la llista escaldenca, Diego Vieira, la fórmula escollida seria cedir un terreny comunal al Govern, per establir una col·laboració que fes possible el projecte. “Nosaltres buscarem el millor espai disponible a la parròquia on poder construir els pisos”, ha garantit Vieira.

Davant la nova Llar de jubilats del Prat Gran, Vieira també ha anunciat la creació d’un Consell de gent gran, per fomentar la seva participació i portar un seguiment actiu de les seves propostes i inquietuds, “perquè no els falti de res a la gent gran, que tan important és per a la nostra parròquia”.

Ha acompanyat Vieira en l’acte d’aquest dimarts Montserrat Tomàs, primera suplent de la llista. Tomàs ha explicat que la candidatura vol implementar un nou servei de cuina a la Llar de Jubilats, per oferir els màxims estàndards de qualitat als usuaris i usuàries, “i millorar el servei que s’ofereix” actualment.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play