menu Home
AndorraGeneralPólitica

ACO + DA + Independents + SDP continuarà donant suport al sector agroramader

Ràdio Valira | 6 de desembre de 2023

Àlex Gaspà, número 3 de la llista d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates + Independents + SDP, ha refermat aquest dimarts que, si repeteixen al capdavant del comú, “continuarem potenciant el nostre sector agroramader i promocionant els productes produïts a la nostra parròquia”.

El candidat ordinenc ha recordat, des de la Cortinada, que el sector primari “té molt potencial a Ordino i ens permet tenir les valls netes i endreçades”, motiu pel qual cal seguir estant al seu costat. “Volem que estiguin tranquils”, ha refermat, pel que fa a les ajudes i suport. Gaspà també ha garantit dedicació “per una millora de la diversitat del medi natural” i per seguir sanejant els boscos de manera acurada, “incrementant les hectàrees de neteja del sotabosc per minimitzar el risc d’incendi”.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play