menu Home
AndorraGeneralPólitica

Projecte d’habitatge a preu assequible al carrer dels Pardals

Ràdio Valira | 5 de desembre de 2023

La candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents ha fet aquest dilluns el seu acte de campanya des del carrer dels Pardals, per parlar d’habitatge a preu assequible i per refermar “que nosaltres volem formar part de la solució” en la que és una de les principals problemàtiques del país, tal com ha manifestat la número 2 de la llista, Gemma Bofarull. Precisament, és al carrer dels Pardals (darrere del Falgueró) on la candidatura vol tirar endavant un projecte de pisos de lloguer assequible. Tal com ha detallat Bofarull, aquest es faria a través d’una cessió de terreny, que és comunal, al Govern, una fórmula que ja s’ha fet de manera similar amb els pisos que s’estan fent a l’avinguda del Pessebre.

Precisament, i pel que fa a l’edifici de l’avinguda del Pessebre, Bofarull ha valorat que “no és suficient” i que, en matèria d’habitatge, és necessària una implicació i col·laboració del Comú més important que la que s’ha fet els darrers quatre anys.

Així mateix, ha detallat Bofarull -acompanyada de bona part de la llista-, per abordar el problema de l’habitatge “reduirem cessió urbanística al 0% per a totes aquelles promocions que estiguin destinades a lloguer a preu assequible”. També “rebaixarem l’impost d’inquilinat per als propietaris que apliquin preus assequibles” als habitatges de lloguer, ha detallat.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play