menu Home
AndorraCulturaGeneral

Ordino acollirà la projecció del documental ‘Kanchenjunga: més enllà dels límits’ amb motiu del Dia Internacional de les Muntanyes

Ràdio Valira | 5 de desembre de 2023

El documental ‘Kanchenjunga: més enllà dels límits’ -un film realitzat pels alpinistes Domi Trastoy i Gonzalo Fernández que narra la seva expedició per l’Himàlaia- es podrà veure gratuïtament el pròxim dilluns 11 de desembre a les 21 hores a l’Auditori Nacional d’Ordino. Així ho ha anunciat aquest dimarts la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy, durant la presentació dels actes que es duran a terme a la parròquia en el marc del Dia Internacional de les Muntanyes. “Veurem com van afrontar aquest 8.000, que va portar al límit de les capacitats als alpinistes” ha avançat la mandatària comunal.


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play