menu Home
AndorraGeneralPólitica

La sostenibilitat de les finances, primer objectiu d’ACO + DA a Ordino

Ràdio Valira | 5 de desembre de 2023

Tenir unes finances sostenibles a llarg termini és un dels principals objectius de la llista d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates + Independents + SDP, i que treballarà per mantenir si repeteix mandat comunal els propers quatre anys. Per assolir-ho, tal com ha explicat aquest dilluns Ludovic Albós, número 6 de la llista, “volem continuar reduint l’endeutament, però sense comprometre els projectes de futur per a Ordino”.

En aquest sentit, Albós ha recordat que el 2008 l’endeutament del comú era de 25 milions, però que el bon treball fet pels darrers dos mandats ha situat aquest deute en els 12 milions actuals. “Volem continuar així, reduint-lo progressivament cada any, en paral·lel mantenir una capacitat de tresoreria suficient perquè el comú pugui afrontar els reptes actuals”.

Per assolir-ho, el candidat ha afirmat que caldrà “ser curosos” i buscar noves fonts d’ingressos, per exemple dins del sector turístic de la parròquia.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play