menu Home
AndorraCulturaGeneral

El Poblet de Nadal intensifica l’activitat pel pont de la Puríssima

Ràdio Valira | 5 de desembre de 2023

El Poblet de Nadal intensificarà a partir d’aquest dimecres l’activitat amb motiu del pont de la Constitució a Espanya i de la Puríssima, a Espanya i a Andorra. Es tracta d’unes dates on, habitualment, l’afluència de turistes al país i al Poblet augmenta de forma significativa. Així, i de forma excepcional, el Mercat de Nadal s’obrirà dimecres i dijous a partir de les 17 hores i fins a les 21 hores, i el divendres en l’horari habitual de cap de setmana, de 12 a 21 hores.

També estaran en marxa tota la setmana la resta d’activitats i propostes de la plaça del Poble. Per als més menuts, la pista de patinatge també estarà en marxa a la tarda dimecres i dijous, i tot el dia a partir de divendres, així com l’experiència de realitat virtual ‘Entre núvols’ (17.30 a 19.30 hores). A la plaça Guillemó, de 17.30 a 20 hores també es podran portar les cartes a l’oficina de correus màgica.

D’altra banda, i també de forma excepcional, aquesta setmana es podrà veure cada dia, fins al dissabte, el nou espectacle del passeig de les Fonts de la Rotonda, ‘Colors de muntanya’, acompanyat per ‘Viva la Vida’, de Coldplay, en un únic passi a les 20.30 hores. Pel que fa a la instal·lació amb llum LED ‘Simfonia de llums’, ubicada a l’eix comercial, es podrà veure dimecres i dijous a les 18 i 19 hores i divendres i dissabte, a les 18, 19, 20 i 21 hores.

Aquest dissabte, 9 de desembre, també es podrà gaudir d’un dels clàssics del Poblet de Nadal: l’espectacle itinerant de gran format. En aquesta ocasió, serà ‘Electro Frogs’, de la companyia Caramantran, que discorrerà per l’avinguda Meritxell fins a la plaça Príncep Benlloch a partir de les 18.30 hores. A la plaça del Poble tindrà lloc el Talleret dels menairons amb contes per als més menuts i diverses activitats adreçades a infants d’entre 4 i 7 anys.

D’altra banda, el Neret After Shopping obrirà de dimecres a diumenge i oferirà, a més de les múltiples alternatives referents a la gastronomia, actuacions musicals diàries a partir de les 18 hores.

Alhora, es posarà en marxa el Parc de Nadal, a l’espai de l’antiga caserna de Bombers, de dimecres a diumenge d’11 a 21 hores. A més, les famílies podran participar en l”escape room’ del Bici Lab Andorra amb possibilitat de guanyar una bici o completar El Joc dels menairons i descobrir on s’amaguen pels carrers de la parròquia aquests cinc éssers màgics.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play