menu Home
AndorraGeneralPólitica

El repte a Canillo, que els ciutadans “se sentin ben representats i escoltats”

Ràdio Valira | 4 de desembre de 2023

A Canillo, el fet que la llista de DA sigui l’única que s’ha presentat a les eleccions, implica que el repte és que tots els canillencs “se sentin ben representats i escoltats”, ha manifestat el número 1 de la llista, Jordi Alcobé, just després de l’acte protocol·lari i acompanyat de tots els seus companys de llista. Precisament, ha exposat que el punt més fort d’aquesta llista “és el projecte d’equip”, dins d’una “candidatura continuista”.

Alcobé s’ha marcat l’objectiu de poder arribar “a tothom durant la campanya”, i que la ciutadania pugui trobar un “interlocutor en nosaltres, ara i després de les eleccions”. “Treballarem perquè Canillo sigui un lloc amable, confortable on viure-hi”, i un “motor d’Andorra els 365 dies de l’any”, ha afegit. Ha avançat projectes com un centre residencial per a la gent gran de Canillo, i una planta de biomassa per donar autonomia energètica a tots els edificis públics del centre urbà.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play