menu Home
AndorraSocietat

Un conductor detingut fent ziga-zagues a la CG2 amb una taxa de 2,48 g/l

Ràdio Valira | 20 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- La policia va detenir la matinada de diumenge a Canillo un home de 34 anys i no resident amb una taxa d’alcoholèmia positiva de 0,97 g/l. A més, el conductor va donar positiu a la prova de tòxics. El mateix diumenge al vespre, també a Canillo, es va arrestar un altre home, de 41 anys, amb una taxa de 2,48. Circulava per la CG2 fent ziga-zagues trepitjant la línia contínua.

Paral·lelament, el cos d’ordre ha detingut aquest cap de setmana a la Massana un home i una dona, de 41 i 33 anys respectivament, com a presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral per haver-se agredit mútuament al seu domicili la matinada de dissabte.

La policia també ha detingut un home de 23 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per conduir amb el permís retirat fora de l’horari permès per la Batllia. També com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per incomplir una altra ordre de privació del permís de conduir es va arrestar la matinada de dissabte un home no resident de 34 anys.

D’altra banda, els darrers dies la policia ha detingut a Andorra la Vella dos homes de 37 i 42 anys amb 0,5 grams de cocaïna.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play