menu Home
AndorraSocietat

Unicef elabora un vídeo per convidar la ciutadania a sumar-se al Dia mundial de la infància

Ràdio Valira | 17 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- Unicef Andorra ha elaborat un vídeo amb motiu de la celebració del Dia mundial de la infància -que se celebra aquest 20 de novembre- per commemorar l’aniversari de l’adopció de la convenció sobre els drets de l’infant. L’objectiu és convidar a tota la societat andorrana a sumar-se a aquest dia. El vídeo ha estat possible gràcies a la col·laboració del Servei de Joventut i Participació Ciutadana del comú d’Andorra la Vella.

L’entitat recorda que enguany el Dia mundial de la infància servirà per augmentar la conscienciació sobre la necessitat cabdal de defensar els drets dels infants i sobre el poder transformador que té la participació dels infants i els joves en la creació d’un món millor per a tothom.

Els actes de celebració conclouran el cap de setmana del 25 i 26 de novembre amb una proposta creativa per a famílies del Museu Carmen Thyssen. Durant l’activitat, s’explicaran quins són els drets de la infància recollits a la convenció i, a partir d’aquests, els infants en podran escollir un per crear la seva obra dins d’un globus. El taller acabarà configurant un mural al vestíbul, en el que es posaran tots els globus, representant un cel que conté els seus drets.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play