menu Home
AndorraSocietat

Concurs de reciclatge i creació per a infants a Andorra la Vella per la Setmana europea de la prevenció de residus

Ràdio Valira | 14 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- El comú d’Andorra la Vella ha organitzat un concurs de reciclatge i creació dirigit als infants d’entre 6 i 12 anys residents a la parròquia, amb motiu de la celebració de la Setmana europea de la prevenció de residus. Els participants hauran de fabricar un robot amb materials que es puguin considerar de reciclatge.

L’objectiu del concurs és, d’una banda, que reconeguin i identifiquin materials de reciclatge, com les llaunes o altres envasos. De l’altra, potenciar la imaginació amb la construcció del robot. Posteriorment, hauran de fotografiar la seva creació i enviar-la abans de les 18 hores del 26 de novembre a l’adreça de correu electrònic areagestio.pnr@comuandorra.ad.

Posteriorment, un jurat format per un membre del comú, un representant de l’escola d’art, un representant de la gent gran i un de l’àrea de gestió del Pla nacional de residus s’encarregaran de valorar els projectes. Per poder escollir el guanyador es tindran en compte tres criteris: creativitat, disseny i materials reciclables utilitzats.

Els finalistes escollits hauran de portar les seves creacions al centre cultural la Llacuna el dia de l’entrega de premis. El concurs preveu tres guardons que obtindran un val de regal de 300, 200 i 100 euros, respectivament, per bescanviar al centre comercial Andorrà (CCA).

Aquesta acció s’emmarca en la celebració de la Setmana europea de la prevenció de residus. Es tracta d’una iniciativa que promou dins i també fora d’Europa accions de sensibilització sobre els recursos sostenibles i la gestió de residus al llarg d’una setmana del mes de novembre. Aquest any se celebrarà del 18 al 26 de novembre.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play