menu Home
AndorraSocietat

Obertes les inscripcions per participar en la cavalcada d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella

Ràdio Valira | 8 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- L’àrea de Cultura del comú d’Andorra la Vella i la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany, organitzadors de la cavalcada de reis conjunta, han obert aquesta setmana les inscripcions per participar en la cavalcada 2024. Els infants residents a les parròquies d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany majors de sis anys que desitgin participar-hi poden formalitzar la inscripció fins al dia 19 de novembre.

Els punts d’inscripció són l’àrea de Cultura del centre cultural la Llacuna a Andorra la Vella (telèfon 730 037), la Unió Pro-Turisme d’Escaldes- Engordany (828 721) i a l’oficina de turisme de la plaça Santa Anna d’Escaldes-Engordany (890 881).

Les persones seleccionades seran avisades telefònicament i hauran de recollir el corresponent abillament a la seu social de la Unió Pro-Turisme, situada a l’avinguda de les Escoles, 26, 1er 3a, d’Escaldes-Engordany. S’haurà de fer un dipòsit de 30 euros, que els serà retornat en el moment de la devolució de la disfressa.

Per al procés de selecció dels sol·licitants es prioritzaran aquelles d’infants que no hagin participat en altres ocasions, que siguin d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany i que s’ajustin per pes i talla al vestuari disponible.

D’altra banda, també se cerquen nois i noies majors d’edat, d’una alçada aproximada d’1,70 metres, que desitgin participar en la cavalcada de reis de 2024 per realitzar-hi d’altres tasques (personatges d’animació, voluntaris de seguretat, acompanyament de les carrosses, etcètera). Els interessats poden omplir el mateix full d’inscripció.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play