menu Home
AndorraSocietat

Detingut un conductor per donar positiu després d’un accident a Andorra la Vella

Ràdio Valira | 13 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut un conductor arran d’un accident que ha tingut lloc aquest divendres prop de les sis del matí a Andorra la Vella. Se l’ha arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, i d’un delicte contra la integritat física i moral per lesions per imprudència. El jove, de 20 anys, ha donat positiu al control d’alcoholèmia amb una taxa d’1,86.

El detingut conduïa un cotxe amb matrícula andorrana quan ha pujat a la mitjana central de l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella, a l’altura del número 67, i ha col·lidit contra un arbre i un fanal. A causa de l’accident, en què no s’hi ha vist implicat cap altre vehicle, ha resultat ferida una de les dues persones que l’acompanyaven.

La via ha estat tallada en els dos sentits de la marxa durant prop d’una hora entre la rotonda de Prada Casadet i la rotonda dels Marginets.

Aquesta no ha estat l’única detenció per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues les darreres hores.

La matinada d’aquest divendres, la policia ha arrestat un altre conductor, de 39 anys, amb una alcoholèmia d’1,29. Dijous a la tarda, un altre home, de 27 anys i conductor d’una motocicleta, va ser detingut per positiu en drogues. Durant el control, també se li va trobar un embolcall amb 0,8 grams de cocaïna. Se’l va detenir, per tant, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva i d’un delicte contra la salut pública.

D’altra banda, dijous al matí al Pas de la Casa, va ser arrestat un home de 26 anys com a presumpte autor de delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic, contra la funció pública i contra l’administració de justícia. S’havia identificat amb una identitat falsa i incomplia una ordre d’expulsió administrativa i una pena d’expulsió per ordenança penal.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play