menu Home
AndorraSocietat

La música electrònica protagonitzarà les nits del cap de setmana d’RNA

Ràdio Valira | 15 de setembre de 2023

Andorra la Vella.- Ràdio Nacional d’Andorra (RNA) dedicarà les nits i les matinades del cap de setmana a la música electrònica. Sota el nom ‘RNA Electrònica’, la ràdio pública, en col·laboració amb el DJ del país Robert Santacreu, oferirà diverses franges de radiofórmula amb cançons seleccionades per a cada moment de la nit. A més, tant divendres com dissabte, entre les dotze i les dues, s’hi podran escoltar sessions de discjòqueis internacionals i del país que es renovaran cada setmana.

Així, ‘RNA Electrònica’ començarà a les deu de la nit amb una fórmula de ritmes més suaus a tall de primers compassos de la nit per donar pas a les sessions. Després, a partir de les dues de la matinada, tornarà la fórmula musical. Fins a les cinc, el ritme dels temes seleccionats assolirà el seu punt àlgid per recuperar un so més suau que ajudi a tancar la nit, en l’última hora de programa, de cinc a sis.

Amb aquest projecte, RTVA fa una passa més per acostar-se a tots els públics, fent més fort, així, el seu compromís de servei públic que vol arribar a totes les franges d’edat i interessos de la població.

Selecció musical a càrrec de Robert Santacreu

RNA emprèn aquesta aventura de la mà del jove discjòquei del país Robert Santacreu, la passió del qual per la música electrònica i pel món del DJing l’ha convertit en un selector de música i productor.

Santacreu va iniciar el seu trajecte professional l’any 2017 encarregant-se de la música que sonava durant la temporada d’hivern a les terrasses de Grandvalira, d’on era el responsable també dels warm-ups dels dissabtes a l’Après Ski de L’Abarset. El 2018, Santacreu va començar la seva etapa professional a Eivissa com a resident del Beso Beach. A partirde llavors la feina l’ha portat a convertir-se a dia d’avui en resident de diversos locals de restauració on ha consolidat la seva qualitat com a selector eclèctic d’amplis ventalls i amb una capacitat d’adaptació absoluta.

El 2021 va crear el seu segell musical, Unfolded, amb el qual publica la seva música en format digital i analògic. Aquell mateix any ha impulsat “Essència Electrònica”, programa de música electrònica a RNA que avui segueix amb més força amb la nova etapa que s’estrena aquest cap de setmana.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play