menu Home
Andorra

Andorra la Vella espera tenir a finals d’any una nova oficina turística al carrer de la Vall

Ràdio Valira | 30 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- El comú d’Andorra la Vella preveu que cap a finals d’any es pugui comptar amb un nou punt d’informació turística al carrer de la Vall. Aquest és un projecte que la corporació comunal hagués volgut materialitzar aquest estiu, però que finalment no va ser possible, ja que en un primer moment no es va presentar cap empresa al concurs convocat pel comú amb caràcter d’urgència i posteriorment la demanda de pressupostos de manera individual van ser descartats perquè els imports que es demanaven eren massa elevats.

Veient que materialitzar aquesta oficina no era possible per a l’estiu, la corporació ha optat ara per tornar a convocar el concurs però sense la modalitat d’urgència, per veure si d’aquesta manera la convocatòria atrau empreses interessades a fer el condicionament d’aquest espai que havia albergat un local de restauració.

Tenint en compte que les ofertes es poden presentar fins al 12 d’octubre, la previsió de la corporació comunal és que aquest punt pugui estar enllestit cap a finals d’any.

Cal recordar que la intenció del comú és poder disposar d’aquest punt d’informació en un indret que es considera estratègic des del punt de vista turístic, ja que es troba ubicat en una de les entrades al centre històric i molt pròxim a punts com l’església de sant Esteve o la Casa de la Vall.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play