menu Home
Andorra

AM.- L’Esbart Santa Anna s’inspira en el Carnestoltes per al festival d’obertura de la festa major escaldenca

Ràdio Valira | 13 de juliol de 2023

Escaldes-Engordany.- El festival de la festa major de l’Esbart Santa Anna tindrà lloc al Prat del Roure el dia 15 de juliol a dos quarts de deu del vespre. La novetat d’aquest any és l’estrena de la peça ‘Carnestoltes d’Escaldes’, que de fet inspira la vetllada, ja que per Carnestoltes ‘Tot s’hi val’, tal com ha explicat el conseller de Vida Cultural escaldenc, Valentí Closa. L’espectacle, que ha portat un treball de més d’un any, tindrà un cos de dansa de 18 ballarins, que lluiran un vestuari nou, l’altra novetat d’aquesta edició.

El programa d’enguany a més, inclourà set peces més que aniran des del bolero de Castelló, les seguidilles, la peça titulada Catalunya, la jota de Castlelló, Raïmar, o el Clavellet i el tancament de l’actuació amb el concert de castanyoles ‘el patinillo’. Tal com ha dit el president de l’Esbart Santa Anna, Manel Rodriguez, “els espectadors es quedaran amb ganes de tornar a veure tot l’espectacle”.

Pel Comú d’Escaldes-Engordany, l’inici de la festa major per part de l’Esbart Santa Anna és molt important. De fet, el director artístic, Rafa Martín, ens ha explicat que des que està a l’esbart, i ja fa més de tres dècades, ‘sempre hi ha hagut aquest festival’, de fet segons els càlculs fets durant la presentació, ja fa més d’una cinquantena d’anys que s’inaugura la Festa Major amb els dansaires de l’Esbart Santa Anna. Per tant les sinèrgies entre l’Esbart Santa Anna i el Comú d’Escaldes-Engordany, ja sigui des de cultura com de turisme, van lligades de la mà, ja que com bé se sap aquesta institució és ben escaldenca.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play