menu Home
Andorra

La primera trobada de coworkers reuneix 150 professionals a Escaldes-Engordany

Ràdio Valira | 21 de juny de 2023

Escaldes-Engordany.- Uns 150 emprenedors han participat aquest dimarts al vespre a la primera trobada d’emprenedors que ha tingut lloc a la terrassa panoràmica de l’hotel Golden Tulip Andorra Fènix d’Escaldes-Engordany. L’esdeveniment, -que ha comptat amb la col·laboració d’Andorrita i Roc Blanc Speakers’Corner- ha reunit professionals del dos espais de treball més importants del principat: Hive Five Coworking i Ingeni Coworking.

 

“Tenim molt clar que hem de continuar donant resposta a les necessitats de país. Ens hem especialitzat en aquest segment i continuarem treballant en aquesta línia” ha assenyalat el representant de Hive Five Coworking, Martí Batalla. “Nosaltres ens anirem adaptant per donar servei a aquesta comunitat, a aquest ecosistema emprenedor que va molt lligat a decisions estructurals de país” ha afegit el gerent de Hive Five mentre insistia en el fet que Andorra hauria de posar la catifa vermella a tota aquella gent que ha fet un projecte vital per venir a aportar i a treballar al país. “Està arribant gent amb perfils molt potents per sumar sinergies” ha assegurat Batalla.

 

Per altra banda, el representant d’Ingeni Coworking, Àngel Gaspar, ha destacat el fet que el moviment coworker est molt lliga a l’evolució andorrana. “El país s’està obrint i està captant cada vegada més inversió estrangera, més talent… Hem de respondre a les necessitats internacionals en aquest sentit” ha assegurat.

 

Actualment, Hive Five Coworking i Ingeni Coworking reuneixen a professionals de més de 35 nacionalitats, des d’emprenedors i emprenedores andorrans, espanyols -molts catalans- i francesos com també treballadors portuguesos, britànics, argentins, holandesos, nord-americans, mexicans i israelians, entre d’altres. El coworker més jove té 21 anys i el de més edat en té 66. Per àmbits, els dos espais de treball compten amb professionals de més de 50 sectors, com per exemple de màrqueting, finances, arquitectura, protecció de dades, sostenibilitat, cosmètica, comerç, immobiliària, salut, TIC i blockchain. Destaca el perfil tecnològic com un dels més presents tant a Ingeni com a Hive Five.

 

L’innovador disruptiu i organitzador del cicle Speakers’Corner, Àlex Armengol, també present a la trobada, ha assenyalat que l’objectiu d’aquesta trobada és donar les gràcies a la gent que ha fet una aposta per venir a viure a aquest país. “Aquesta trobada tracta de donar les gràcies a tota aquesta gent que ha fet un sacrifici venint cap aquí” ha ressaltat Armengol.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play