menu Home
Andorra

FOTONOTÍCIA.- Espanya confirma el suport a Andorra per avançar en les negociacions amb la Unió Europea

Ràdio Valira | 13 de juny de 2023

Madrid.- El secretari d’Estat per a les Relacions amb la Unió Europea, Landry Riba, s’ha desplaçat a Madrid per reunir-se amb el seu homòleg, Pascual Navarro, qui li ha confirmat el suport del país veí del sud per avançat en les negociacions entorn de l’acord d’associació entre el Principat i la Unió Europea. De la mateixa manera, Navarro també ha informat que el calendari electoral no ha d’influir en les prioritats de la presidència espanyola, on la negociació de l’acord és una prioritat. Ambdós representants han coincidit que els pròxims mesos són una finestra d’oportunitat per assolir un acord satisfactori.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play