menu Home
AndorraSocietat

AV.- L’energia hidroelèctrica baixa un 10% respecte la mitjana

Ràdio Valira | 8 de juny de 2023

Escaldes-Engordany.- El director de FEDA, Albert Moles, ha anunciat aquest dijous en el marc de la presentació de les activitats relacionades amb la Setmana de l’energia sostenible que la producció de la central hidroelèctrica de FEDA es troba, en aquests moments, entre un 10 i un 20% per sota de la producció habitual. Tot i això, el director de la parapública -qui ha detallat que la producció en termes de kilowatt-hora és de 35 milions- ha assegurat que no és estrany en un entorn de variabilitat on existeixen temporades i mesos on es produeix molt i d’altres o es produeix molt poc. “Venim d’un any 2020 on vam assolir unes xifres rècord” ha recordat Moles.

 

En aquest sentit, Moles ha destacat a tall d’exemple que aquest mes de març la producció es va situar molt per sobre de la mitjana a causa del fet que la fosa de la neu de les muntanyes es va produir un mes abans.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play