menu Home
Andorra

El Govern es compromet a analitzar les mancances de les línies internacionals assumides per Hife amb la nova concessió

Ràdio Valira | 24 de maig de 2023

Andorra la Vella.- El Govern es compromet a analitzar i avaluar les mancances que presenten les línies internacionals de transport de passatgers que gestiona Hife fins al 31 de juliol amb la voluntat de millorar el servei amb la nova concessió. Ho ha manifestat en roda de premsa el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu, Guillem Casal, qui ha assenyalat que el departament de Transport és conscient “que hi ha alguna disfunció”, motiu pel qual la voluntat, amb la nova adjudicatària de les línies a la Seu d’Urgell, Lleida i Tarragona, és “que el servei sigui millor pels usuaris que l’utilitzen”.

Així doncs, Casal ha detallat que un total de quatre companyies d’autobusos s’han presentat al concurs per a la nova concessió de les línies, que tindrà una vigència de fins a cinc anys. Cal recordar que l’actual explotadora del servei, Hife, va assumir les línies que fins al moment d’entrar en fallida gestionava el Grup Montmantell.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play