menu Home
Andorra

Els casos de Covid-19 es mantenen estables i són aquesta setmana divuit

Ràdio Valira | 6 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- El casos de Covid-19 segueixen estables i tal com han informat el ministre portaveu en funcions, Cesar Marquina, a hores d’ara són divuit (una menys que fa set dies) les persones que pateixen la malaltia i cap d’elles està ingressada. El nombre total de casos fins a la data és de 47.939. Hi ha hagut 47.762 altes i les defuncions vinculades a la malaltia sumen 159.

Pel que fa a les vacunes administrades, des de l’inici del pla de vacunació s’han inoculat 161.433 vaccins per fer front al coronavirus SARS-CoV-2 (58.193 primeres dosis, 57.567 segones, 43.107 terceres i 2.564 quartes dosis).

Per demanar hora de vacunació, s’ha de concertar cita a través del telèfon 821 955 i no és necessària cap prescripció mèdica. Cal recordar que des de fa uns mesos, per a les vacunes de record –és a dir les terceres i quartes dosis– s’administren els vaccins bivalents, fabricats a partir de la soca inicial i de la variant Òmicron que han circulat posteriorment amb més freqüència.

El Govern ha acordat prorrogar les actuals mesures durant una setmana més.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play