menu Home
AndorraSocietat

Un ingressat a l’hospital per Covid-19 mentre els casos actius se situen en 19

Ràdio Valira | 30 de març de 2023

Andorra la Vella.- El Govern en funcions ha informat aquest dimecres de les dades sanitàries referents a la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2. Així, el nombre total de casos fins a la data és de 47.930. Hi ha hagut 47.752 altes i les defuncions vinculades a la malaltia sumen 159. A més, segons ha informat el ministre portaveu en funcions, Cesar Marquina, hi ha 19 casos actius, un d’ells ingressat a planta de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Pel que fa a les vacunes administrades, des de l’inici del pla s’han inoculat 161.423 vaccins per fer front a la malaltia (58.193 primeres dosis, 57.564 segones, 43.107 terceres i 2.550 quartes dosis).

Per demanar hora de vacunació, es recorda que s’ha de concertar cita a través del telèfon 821955 i no és necessària cap prescripció mèdica. Cal recordar que des de fa uns mesos, per a les vacunes de record –és a dir les terceres i quartes dosis– s’administren els vaccins bivalents, fabricats a partir de la soca inicial i de les variant Òmicron que han circulat posteriorment amb més freqüència.

Finalment, el Govern ha acordat prorrogar les actuals mesures durant una setmana més.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play