menu Home
Andorra

Finalitza la pacificació de l’avinguda d’Enclar amb passos elevats i una reducció de la velocitat permesa

Ràdio Valira | 12 de desembre de 2022

Andorra la Vella.- La remodelació del tram sud de l’avinguda d’Enclar, comprès entre la rotonda de la Margineda -coneguda popularment com la rotonda del cacauet- i la del riu d’Enclar, ha permès transformar la via en un carrer més urbà que fomenta el passeig dels ciutadans. Per això, el comú d’Andorra la Vella ha incorporat en aquesta zona una mitjana arbrada que separa les dues direccions de circulació, ha creat passos de vianants amb reductors de velocitat i ha reduït a 50 quilòmetres per hora la velocitat màxima permesa.

L’actuació urbanística, realitzada sobre una llargada d’uns 700 metres en una de les portes d’entrada principals a la parròquia, completa pràcticament la renovació integral de l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma iniciada el 2017.

A banda de la potenciació dels espais de passeig per als ciutadans, la reforma de l’avinguda d’Enclar ha permès invertir en la xarxa separativa d’aigües i resoldre el problema històric d’inundacions recurrents a la zona.

Els treballs de reforma d’aquest tram s’han realitzat durant aquesta tardor per part de l’empresa T.P. COMESA i s’han adjudicat per 228.737,96 euros.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play