menu Home
Andorra

AV.- L’Esbart Laurèdia i la Jo Dansa, junts damunt l’escenari per presentar l’imaginari de Sergi Mas

Ràdio Valira | 3 de novembre de 2022

Sant Julià de Lòria.- L’Esbart Laurèdia i la Jove Companyia Nacional de Dansa d’Andorra (Jo Dansa) presentaran els pròxims 12 i 13 de novembre l’espectacle ‘Microcosmos: dansant l’imaginari de Sergi Mas’, una actuació d’homenatge a l’artista lauredià que també pretén posar en valor el patrimoni del Principat. Sota la direcció de Jaume Torra i Rosa Maria Herrador, els ballarins pujaran a l’escenari per interpretar una combinació entre la dansa contemporània i la folklòrica o tradicional, tot plegat sota una projecció audiovisual de la mà d’Hèctor Mas i les veus en off de Raquel López, Roger Casamajor i Xavi Fernández, que narraran textos originals de Sergi Mas.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play