menu Home
AndorraSocietat

Primeres nevades a partir de divendres

Ràdio Valira | 2 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- El Servei Meteorològic d’Andorra informa que de cara a aquest divendres s’esperen les primeres nevades al Principat que afectaran principalment el nord del país i que baixaran fins als 1.700 metres. Així mateix, asseguren que el vent també serà protagonista aquest dijous i divendres, en el primer cas de component sud-oest i en el segon de component nord.

És davant d’aquesta situació que el departament de Protecció Civil ha activat l’avís groc per les ràfegues de vent que es registraran els dos dies vinents. Com és habitual, es demana a la ciutadania tenir precaució a l’hora de fer activitats a l’exterior i assegurar els objectes que puguin caure de balcons i terrasses.

Tanmateix, es recorda que des d’aquest dimarts, 1 de novembre, és obligatori circular amb el vehicle amb els equipaments especials.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play