menu Home
AndorraSocietat

Concurs públic per a la construcció dels habitatges a preu assequible de l’avinguda del Pessebre

Ingrid Monreal | 16 d'octubre de 2024

El Govern ha fet un pas endavant en el projecte de construcció de pisos a preu assequible al número 60 de l’avinguda del Pessebre d’Escaldes-Engordany. Aquest dimecres, el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra ha publicat la convocatòria del concurs per licitar els treballs de construcció de l’edifici. Les empreses interessades podran presentar les seves ofertes fins al 28 de novembre, i l’obertura de les sol·licituds es farà els dies 4 i 6 de desembre.

Aquesta licitació representa un pas clau per materialitzar un projecte llargament esperat, resultat del conveni signat el març de 2023 entre el comú d’Escaldes-Engordany i el Govern. Segons aquest acord, el comú va cedir un terreny de 792 metres quadrats durant 35 anys perquè el Govern hi construís 34 pisos de lloguer assequible.

El comú ja ha completat la primera fase del projecte, que incloïa la construcció d’un aparcament soterrat i la creació d’uns baixos amb una plaça pública, amb un cost de més de dos milions d’euros. Ara, la resta del projecte queda en mans del Govern, que s’encarregarà de la construcció dels habitatges.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play