menu Home
AndorraSocietat

Sant Julià de Lòria inaugura el nou pump track amb una exhibició

Ingrid Monreal | 14 d'octubre de 2024

Aquest diumenge, Sant Julià de Lòria ha estrenat el nou pump track del parc del Prat del Senzill, una instal·lació destinada a la pràctica d’esports urbans com el patinet, la bicicleta o el monopatí. Aquesta nova infraestructura ha estat una demanda del Consell d’Infants, que va demanar un espai on els joves poguessin practicar aquests esports sense haver de sortir de la parròquia.

La primera fase del projecte ha suposat una inversió de gairebé 100.000 euros i forma part d’un pla més ampli de quatre fases que remodelarà completament el parc durant els pròxims anys. La cònsol menor, Sofia Cortesao, ha explicat que aquesta és només la primera fase de la reforma del parc, que havia quedat completament obsolet.

Durant la jornada inaugural, els més joves han pogut provar el circuit, que compta amb salts i corbes peraltades, i s’ha organitzat una exhibició amb esportistes, així com activitats lúdiques com tallers de pintar cares i un esmorzar de coca amb xocolata. Pel que fa al projecte de remodelació del parc del Prat del Senzill inclou quatre fases que s’executaran al llarg de tres anys, amb l’objectiu de no comprometre el pressupost del comú.

La segona fase començarà al desembre, amb la licitació pública un cop aprovat el pressupost del 2025. Segons Cortesao, el parc serà nou, segur i per a totes les edats, i inclourà noves instal·lacions.

Tot i que de moment no es preveu utilitzar el pump track per competicions, ja s’han generat sinergies amb l’espai jove, i s’estan estudiant possibles activitats per a la canalla. La jornada ha conclòs amb més activitats, com un concurs fotogràfic i un concert de l’artista andorrà W’Wise.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play