menu Home
AndorraCultura

La 30a edició del Temporada Morabanc Andorra porta la música al carrer

Ingrid Monreal | 13 d'octubre de 2024

La 30a edició de la Temporada MoraBanc Andorra la Vella ha donat el tret de sortida amb una actuació a la plaça de les arcades, marcant d’aquesta manera l’inici d’un dels projectes més innovadors d’aquesta edició; portar la música al carrer.

Roser Puigbó ha protagonitzat aquesta primera actuació a l’aire lliure, apropant la música clàssica al públic general, més enllà dels espais tradicionals on se solen fer els concerts. L’acte, com dèiem, ha tingut lloc a la plaça de les arcades aquest dissabte i de manera espontània, per la qual cosa els vianants que passejaven pel carrer han pogut gaudir ‘d’O mio babbino caro de Puccini’, o ‘Halellujah’ de Leonard Cohen. Aquest ha estat el primer dels diversos esdeveniments que es repetiran amb cada concert de la programació oficial, amb l’objectiu d’ampliar l’abast de la Temporada i fer-la accessible a nous públics.

Aquest dijous, 17 d’octubre tindrà lloc l’inici formal de la Temporada al Teatre Comunal d’Andorra la vella amb el Recital de Lied de la reconeguda soprano Golda Schultz, acompanyada al piano per Gary Matthewman.

Aquesta temporada compta amb una forta presència de música vocal, que inclou actuacions destacades com el concert de Perla Batalla, titulat ‘A Letter to Leonard Cohen’, el proper 30 d’octubre; i l’actuació de ‘Una Schuber-tíada’ a càrrec del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, al març de 2025.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play