L’Andorra Taste comença a escalfar fogons
L’Andorra Taste ha arrancat extraoficialment aquest dimarts amb el sopar inaugural, on dotze xefs del país han ofert un tast de la seva cuina basada en la gastronomía d’alta muntanya i que ha servit per donar la benvinguda als participants de la tercera edició.
Aquest matí han començat les jornades professionals sota el lema Altitud vs. Latitud, en que s’han succeït ponències, xerrades i demostracions gastronòmiques que es poden seguir tant presencialment com en línia. La trobada professional s’estendrà fins divendres al migdia, dia en que, per primer cop, se celebrarà una jornada de descoberta perquè els participants deixin el Prat del Roure i coneguin el territori de primera mà.
A partir de divendres al migdia, les jornades populars prendran el relleu i durant tot el cap de setmana es podran degustar una vintena propostes de restauradors del país acompanyades de música en viu, tallers infantils i showcookings. Part de l’oferta serà apta per a persones amb celiaquia i intolerància a la lactosa.