menu Home
AndorraCulturaSocietat

L’Andorra Taste comença a escalfar fogons

Ingrid Monreal | 18 de setembre de 2024

L’Andorra Taste ha arrancat extraoficialment aquest dimarts amb el sopar inaugural, on dotze xefs del país han ofert un tast de la seva cuina basada en la  gastronomía d’alta muntanya i que ha servit per donar la benvinguda als participants de la tercera edició.

Aquest matí han començat les jornades professionals sota el lema Altitud vs. Latitud, en que s’han succeït ponències, xerrades i demostracions gastronòmiques que es poden seguir tant presencialment com en línia. La trobada professional s’estendrà fins divendres al migdia, dia  en que, per  primer cop, se celebrarà una jornada de descoberta perquè els participants deixin el Prat del Roure i coneguin el territori de primera mà.

A partir de divendres al migdia, les jornades populars prendran el relleu i durant tot el cap de setmana es podran degustar una vintena propostes de restauradors del país acompanyades de música en viu, tallers infantils i showcookings. Part de l’oferta serà apta per a persones amb celiaquia i intolerància a la lactosa.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play