menu Home
AndorraCultura

L’espectacle del Cirque du Soleil preveu acollir 65.000 persones durant les 21 funcions

Ingrid Monreal | 8 de juliol de 2024

‘Sublim’, la desena funció del Cirque du Soleil al país, ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana amb la previsió final d’acollir 65.000 persones durant les 21 funcions que té programades. Arriba enguany amb acrobàcies inèdites; la referència al sector del comerç i la moda; i la renovació del contracte amb la companyia canadenca.

Ho explicava aquest dissabte, el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, durant l’acte inaugural de l’esdeveniment.

 

 

L’espectacle torna a ser totalment de pagament i amb seients, arran de la bona resposta que va tenir l’any passat, quan es va fer així per primera vegada. Són doncs, 3.500 les localitats disponibles en les 21 representacions que es faran de dimarts a dissabte fins el dia 3 d’agost;  amb una previsió total com dèiem d’uns 65.000 espectadors. Unes dades que porten al ministeri, a augurar una bona ocupació.

 

 

Pel que fa a la creació i desenvolupament del programa, aquest va néixer a finals del desembre del 2023, i l’equip creatiu va poder portar-ho a terme de forma ràpida. Enguany, però, s’ha optat per un fil conductor amb la moda, on apareixen un dissenyador de moda de l’alta costura europea, acompanyat, de personatges que simulen la vida de la ment pesant. Una narració de la història molt “emotiva”, tal i com ha valorat l’actor, Mauro Mozzani.

 

 

Tot i que l’objectiu del ministeri i d’Andorra Turisme són els turistes de proximitat i familiar, els compradors de les entrades tenen origen en més de 40 països diferents. La relació dels canadencs amb Andorra va començar el 2014 amb ‘Scalada’ i només la pandèmia va aturar les representacions anuals. Val a dir que des d’aleshores, ja són més de 800.000 persones les que han gaudit dels espectacles del Cirque du Soleil.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play