menu Home
AndorraCultura

L’onzena edició del Jambo Street Music ja és història

Ingrid Monreal | 17 de juny de 2024

L’onzena edició del Jambo Street Music ja és història. Aquest dissabte ha posat punt i final a tres dies de concerts repartits per diferents escenaris del casc antic de la capital, que han tingut una més que satisfactòria acollida per part del públic. El director artístic de l’esdeveniment, Oriol Vilella, ha explicat que s’han superat totes les expectatives que tenien pel que fa al públic i que el retorn de la gent ha estat molt positiu.

La cita d’enguany ha evidenciat la consolidació del Festival que amb el recorregut que acumula any rere any, ofereix una graella de propostes musicals variades i per a tots els gustos. Vilella ha posat en valor el creixement i professionalitat que també estan demostrant els grups del país: “Una vegada més han estat al nivell que s’espera, omplint els escenaris del país”, reconeixen l’entrega del públic andorrà, que va omplir tots els espectacles.

I dels grups forans, el plat fort enguany ha estat l’actuació de Gossos, que ha visitat de nou el Jambo després de deu anys, i que una vegada més ha omplert la plaça Guillemo de gom a gom. “Desbordar la plaça com ho van fer va ser molt màgic”, ha recordat Vilella.

La banda de Manresa, ha ofert un repàs als seus trenta anys de carrera, davant d’un públic totalment entregat. Val a dir que aquest ha estat l’únic concert gratuït dels deu que han fet en el marc de la seva gira “A reviure” i en els que pràcticament han esgotat les entrades en tots i cada un d’ells.

Així doncs, després d’aquests tres dies de música, amb més de 40 concerts en set escenaris diferents, l’organització ja torna a la feina per tal de trobar propostes innovadores de cara a la que ja serà la 12èna edició.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play