menu Home
AndorraPólitica

Gili assegura que la construcció dels pisos de l’avinguda del Pessebre va a bon ritme

Ingrid Monreal | 17 de juny de 2024

La cònsol major d’Escaldes Engordany, Rosa Gili, assegura que la construcció dels pisos a preu assequible de l’avinguda del Pessebre va a bon ritme, tot i la saturació d’obres que a hores d’ara està vivint el país. “La part nostra del comú va avançant i ara només falta que Govern adjudiqui la seva part perquè hi ha moltes persones que estan esperant i que els agradaria gaudir d’aquests pisos” ha declarat.

Fent referència precisament a la part d’aquesta obra que pertoca a Govern, la cònsol ha lamentat que no s’hi fes cap esment durant el Debat d’Orientació Política que el Consell General va celebrar la setmana passada, un fet que la cònsol major vol creure que és un “oblit” i que no és un senyal que es “tirarà endarrere el projecte”.

Ara per ara però, no hi ha cap motiu perquè el projecte no pugui arribar a bon fi, i tot i que depèn del Govern, des de la corporació confien en què els pisos puguin estar enllestits de cara a la primavera. Si el projecte s’ha d’acabar cancel·lant, Gili ha al·legat que els agradaria un avís perquè ho facin ells. “El projecte ja estava començat, va ser en un moment donat que Govern té ganes de participar-hi i ens va semblar bé que inverteixin en totes les parròquies” ha explicat.

D’altra banda, recordem que els dos comuns centrals, el d’Andorra la Vella i el d’Escaldes-Engordany, van donar a conèixer la seva voluntat de fer un estudi sobre la viabilitat de l’aigua en ambdues parròquies. Un projecte que de moment no ha sortit a concurs, perquè encara s’està treballant en el plec de bases. “Va avançant, s’hi està treballant, però si no passa res, no és res urgent” ha mencionat. De nou es torna a parlar del 2025, tot i que Gili ha reiterat que ja es pot comptar amb la col·laboració entre ambdues parròquies.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play