menu Home
AndorraSocietat

El bus a la demanda d’Escaldes-Engordany canvia l’horari i afegeix una nova parada

Ingrid Monreal | 17 de juny de 2024

El comú d’Escaldes-Engordany posa en marxa l’horari d’estiu del bus a la demanda. Així, des de l’1 de juliol i fins al 8 de setembre, en la línia verda de l’EE Bus el recorregut amb sortida des del berenador de la font de la Closa i camp del Serrat, introdueix la parada de la carretera d’Engolasters – Bosc de la Devesa, que ja existeix en sentit contrari.

Respecte als horaris de funcionament, el bus a la demanda amb sortida des de Caldea amb destinació al berenador de la font de la Closa i camp del Serrat donarà cobertura als usuaris des de les set del matí, fins a un quart de deu de la nit de dilluns a divendres. Dins d’aquesta franja horària hi haurà fins a dotze sortides durant el dia, incloent-hi la primera, a les set del matí, i l’última, a un quart de deu de la nit. Pel que fa al recorregut contrari, és a dir, des del berenador de la Font de la Closa i Camp del Serrat fins a Caldea, l’horari també serà el mateix.

En quant als horaris de caps de setmana i festius, aquests seran els mateixos que els de dilluns a divendres amb la diferència que el bus a la demanda entrarà en servei a les nou del matí des de Caldea i a les 09.40 hores des del berenador de la font de la Closa i camp del Serrat.

Val a dir que per un millor servei, l’usuari té l’opció de saber en temps real la ubicació de l’EE Bus a través de l’app Ride Pingo.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play