menu Home
AndorraPólitica

Gairebé 70.000 euros per a projectes socials

Ingrid Monreal | 23 de maig de 2024

El Govern destinarà gairebé 70.000 euros a projectes socials. Són les subvencions del 2024 a entitats sense ànim de lucre que duen a terme projectes o activitats d’àmbit social. Escoltem de nou al ministre portaveu.

L’objectiu és finançar programes o actuacions en l’àmbit dels serveis socials dins del territori andorrà, especialment en l’actuació de la infància i l’adolescència, les persones amb discapacitat, la gent gran, la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, i d’altres situacions que produeixin un benefici social.

Les entitats beneficiàries són: Autea; AMMA, l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra; l’entitat GosSOS; l’Associació Marc GG; Projecte Vida; l’Associació Trana-EM pel tractament i rehabilitació de les afeccions neuromotrius a Andorra; l’Associació de Discapacitats Visuals i Auditius i finalment, la Creu Roja Andorrana, per les activitats socioculturals que du a terme, destinades a les persones usuàries del servei de Teleassistència.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play