menu Home
AndorraSuccessos

Detingudes dues persones sospitoses de cometre sis furts amb força

Ingrid Monreal | 16 de maig de 2024

La policia ha detingut aquest dimarts a Encamp a dues persones sospitoses de cometre sis furts amb força en diferents establiments de les parròquies centrals, que han ocasionat un perjudici econòmic superior als 4.000 euros.

La investigació va començar fa aproximadament un mes, quan es va denunciar el primer cas. Les evidències que els investigadors van anar recollint han permès identificar-ne els dos presumptes autors, que entraven als establiments forçant els accessos.

També aquesta setmana la Policia ha detingut un home per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa superior al gram d’alcohol per litre de sang, i un altre ha estat arrestat al Pas de la Casa per incomplir una ordre d’expulsió administrativa.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play