menu Home
AndorraSuccessos

Dispositiu d’emergència per localitzar a una persona que hauria caigut al riu

Ingrid Monreal | 14 de maig de 2024

Els cossos de bombers i de la policia han desplegat un dispositiu de cerca per trobar una persona, encara no identificada, que s’hauria precipitat al riu prop del pont d’Engordany a Escaldes-Engordany. Segons les fonts consultades, la policia ha rebut l’avís cap a les 15.08 hores, la qual cosa ha fet que s’hagi activat una resposta immediata de recerca i rescat per part dels efectius d’emergència.

Fins al moment, les tasques de cerca continuen actives, amb equips desplegats al llarg del recorregut del riu Valira per localitzar aquesta persona. Les tasques estan sent complicades, ja que les precipitacions caigudes en els darrers dies fan que el riu baixi amb força aigua.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play