menu Home
AndorraCultura

Comença el condicionament de l’Espai Columba per acollir les pintures murals de Sant Esteve

Ingrid Monreal | 14 de maig de 2024

Les obres d’adaptació de l’Espai Columba perquè s’hi puguin instal·lar les recentment adquirides pintures murals de Sant Esteve d’Andorra la Vella arrenquen aquest dimarts. Concretament, es desmuntarà la instal·lació de pantalles existent en la primera planta de l’edifici, ja que serà en aquest espai on se situaran ‘Els bes de Judes’ i ‘La Flagel·lació’. Així mateix, s’aprofitaran aquests treballs per millorar la climatització i la seguretat de la instal·lació.

Per tal de poder fer aquest procés d’adaptació, el museu romandrà tancat durant deu dies. Mentrestant, l’església de Santa Coloma, amb el seu sistema de videomapatge, es podrà continuar visitant en l’horari habitual i amb tarifa reduïda. D’aquesta manera, les activitats paral·leles previstes durant les Jornades del Romànic i el Dia Internacional dels Museus es traslladaran a l’església de Santa Coloma.

Cal recordar que el mes passat el Govern va donar llum verda al projecte de llei del crèdit extraordinari de 2,8 milions d’euros per a la compra de les pintures de Sant Esteve, el qual està pendent d’aprovació per part del Consell General. El trasllat de les pintures està previst que es pugui fer durant els pròxims mesos.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play