menu Home
AndorraCultura

Un viatge en el temps amb el guitarrista David Font pel Dia internacional dels museus

Ingrid Monreal | 13 de maig de 2024

Amb l’objectiu de fer “viatjar en el temps” els visitants a través d’una experiència sensorial, el guitarrista andorrà, David Font, actuarà al museu Casa Cristo durant les tres visites que s’han programat per celebrar el Dia internacional dels museus i la Nit dels museus.

Font, interpretarà diverses peces de música tradicional de finals del segle XIX i principis del XX, amb la idea de transportar el visitant a l’època de construcció del museu i fer-ho a través de la música que s’escoltava i es ballava en aquella època a tot el Pirineu.

La iniciativa pretén obrir les portes dels museus i fer difusió del patrimoni cultural i etnogràfic del país, d’una manera original i atractiva, més lúdica i oberta a un públic molt més ampli. Així doncs, la proposta d’aquest 2024 és com dèiem, traslladar el visitant a l’època original del museu, a través dels sentits: l’oïda amb la música; la vista amb llum d’espelmes i el gust amb el tast de productes típics d’aquella època.

Les tres visites programades amb motiu del Dia internacional dels museus es faran a les 20h, a les 20:45h i a les 21:30h de la nit, el proper dissabte 18 de maig, i tindran una durada de 40 minuts, per acabar amb un tast  de coca de pa i vi ranci.

L’entrada és gratuïta, però cal fer reserva prèvia, donat que l’aforament és limitat. A més, durant tota la jornada hi haurà portes obertes als museus de tota Andorra.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play