menu Home
AndorraEconomia

El preu mitjà dels pisos se situa en 4.093 euros

Ingrid Monreal | 10 de maig de 2024

El preu mitjà per metre quadrat dels pisos s’ha incrementat durant el primer trimestre d’aquest any un 3,3% respecte al mateix període del 2023. Ara, se situa en 4.093 euros, mentre que de gener a març de l’any passat, el preu era de 3.961.

Són dades facilitades pel Departament d’Estadística,  d’acord amb les quals durant aquest mateix període, les transaccions immobiliàries han baixat també un 28%. En conseqüència també s’ha reduït el nombre  d’immobles transmesos, que ho han fet en un 29% en totes les tipologies.

Respecte al valor d’aquests béns, val a dir que en conjunt ha baixat més d’un 28% respecte al primer trimestre de l’any 2023, amb una especial caiguda d’altres construccions, que presenta una davallada de gairebé el 60%.

Finalment, i en referència a la superfície transmesa en metres quadrats, també s’ha reduït més d’un 22%.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play