menu Home
AndorraCultura

“How to have sex” al Cineclub de les Valls

Ingrid Monreal | 24 d'abril de 2024

Avui dimecres tenim una nova proposta del Cineclub de les Valls. Es tracta de la pel·lícula “How to have sex”; una cinta dramàtica de l’any passat, escrita i dirigida per Molly Manning Walker, en el seu debut com a directora.

Tal i com explica la vicepresidenta del Cineclub, Assumpció Lluís, les protagonistes són tres adolescents britàniques, que s’organitzen unes vacances en un indret “ideal” per iniciar-se en el mon adult.

La directora però, va més enllà de les festes interminables, l’alcoholisme i els neons, retratant la joventut adulta, l’amistat femenina i la sexualitat (post)adolescent, així com les primeres experiències sexuals. Una temàtica, -la de la violència sexual-, en la que ja havia treballat Manning Walker. Va ser l’any 2020 amb el guardonat curtmetratge “Good Thanks, You?” on una adolescent es veu obligada a acceptar els fets ella mateixa, després de ser atacada físicament.

“How to Have Sex” ha rebut crítiques molt  positives, tant per part dels experts com de l’audiència, qualificant-la com un poderós debut per part de la seva directora i destacant com retrata de manera autèntica l’adolescència femenina i l’amistat. La pel·lícula, que està recomanada per a majors de 16 anys, començarà com és habitual a les 21h, al Teatre comunal d’Andorra la Vella i s’emetrà en versió original subtitulada.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play