menu Home
Cultura

Nova exposició a l’Estudi d’Ordino: ‘Inspiració Aborigen’ de Nathalie Chappert

Ingrid Monreal | 4 de gener de 2024

L’edifici sociocultural l’Estudi, a Ordino, inaugura el pròxim 8 de gener a les 6 de la tarda l’exposició de pintura ‘Inspiració Aborigen’ de Nathalie Chappert.

La pintura de Chappert es caracteritza per ser essencialment intuïtiva i femenina, on els colors i l’elegància es combinen. La pintora es guia en els moviments, el color i l’expressió d’emocions i el resultat son obres que irradien energia i llum, i sobretot una sensació de positivitat.

Pel que fa a l’artista, Chappert és emprenedora i una pintora autodidacta, que als seus 46 anys va decidir canviar el rumb de la seva vida i dedicar-se a la pintura. Té debilitat pel suport en gran format que, segons l’artista, li permet que les energies que posa en el llenç puguin assolir el seu màxim potencial.

Des del 2020 el seu estil ha anat evolucionant, fins al seu últim descobriment, que ha virat en una altra direcció amb l’art aborigen i ameridiana. Recordem que l’exhibició, que es podrà visitar entre el 8 de gener i el 12 de febrer, estarà oberta de dilluns a divendres de 9 del matí a 8 de la tarda, i els dissabtes de 9 a 1 del migdia.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play