menu Home
AndorraEsports

El ciclista andorrà Gerard Mora ha participat en la XI Challenge Circuito Cántabro 2024

Ingrid Monreal | 10 de juliol de 2024

El ciclista andorrà Gerard Mora ha participat en la XI Challenge Circuito Cántabro 2024; una competició que consta de tres etapes disputades íntegrament a la localitat d’Escobedo, Cantàbria. En la primera etapa, amb un recorregut de 92,4 km Mora ha obtingut una meritòria tercera posició. En la segona etapa, de gairebé 107 quilòmetres, el corredor andorrà ha aconseguit imposar-se en l’sprint final, fet que li ha permès col·locar-se com a líder de la classificació general. La tercera i última etapa, amb un recorregut de 91,6 quilòmetres Mora ha arribat en quarta posició, la qual cosa li ha valgut per assegurar-se el segon lloc de la general.

Aquest cap de setmana també s’ha disputat l’última cursa de la Copa Catalana Internacional de BTT a la Vall de Boí. En la categoria elit i en la modalitat de Cross Country, hi ha participat el ciclista andorrà Oriol Pi. Les condicions del recorregut de cinc voltes han estat molt exigents a causa del nombrós fang acumulat per les intenses pluges dels dies anteriors, cosa que ha augmentat la dificultat tècnica de la prova.

Amb tot, Pi ha realitzat una cursa de menys a més a Barruera, finalitzant en sisena posició de la seva categoria i en el 17è lloc absolut. Aquest resultat suposa una bona preparació de cara al Campionat d’Espanya de la propera setmana a Huelva, on Pi es trobarà novament amb molts dels corredors amb els quals ha competit aquest cap de setmana.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play