menu Home
AndorraEsports

Jandro Orellana marxa de l’FCA per jugar al Desportivo Estoril

Ingrid Monreal | 9 de juliol de 2024

En relació a les baixes que presenta el club s’hi afegeix el traspàs del futbolista Jandro Orellana al Grupo Desportivo Estoril-Praia.

El migcampista posa punt i final a la seva etapa de dues temporades a l’entitat tricolor després d’arribar-hi l’estiu de 2022.

El futbolista de Gavà, procedent del filial del Barça, va ser un dels fitxatges que va fer l’Andorra per afrontar la seva primera aventura al futbol professional. Després de 61 partits amb la samarreta tricolor i una ascendència en l’equip, el futbolista posa un nou rumb a la seva carrera a la primera lliga portuguesa. Aquest darrer curs, Orellana va ser titular en 28 partits de lliga i va anotar un gol contra el Leganés a l’Estadi Nacional.

En un comunicat fet públic per l’entitat, el club agraeix la seva professionalitat i la feina feta durant aquestes dues temporades defensant la samarreta de l’equip i li desitgen molta sort de cara al futur.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play