menu Home
AndorraCultura

La Serenalla Market aixeca el teló amb les millors perspectives

Ingrid Monreal | 5 de juliol de 2024

La Serenalla Market ha donat el seu tret de sortida aquesta tarda de dijous, al Prat Gran de la Massana. La sisena edició d’aquest festival multidisciplinari arrenca enguany com un esdeveniment ja plenament consolidat. Així ho ha reiterat la Cònsol major, Eva Sansa.

 

 

Per la seva banda, el Ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha remarcat que tant la Serenalla com els altres esdeveniments a la parròquia atrauen molt públic, tant gent del país com turistes.

 

 

Alhora, el ministre ha explicat els motius pels quals Andorra Turisme dona suport a aquest festival; incidint de manera especial en el tipus de visitants que hi participen.

 

 

Una de les novetats d’aquesta edició és que s’han creat diferents ambientacions; compta una seixantena d’estands, entre operadors de producte artesanal i vintage, gastronomia, pèrgoles i foodtrucks. A més, enguany, mostra una imatge més sostenible, utilitzant materials reutilitzables i reciclables, per disminuir la generació de residus.    Pel que fa al programa d’activitats, aquest any la Serenalla proposa com sempre, viure experiències, des de banys de bosc a sessions de ioga a tallers creatius; juntament amb la presència d’ àgores, per aprendre i compartir sobre temes de sostenibilitat, ciència i cultura. La primera taula rodona serà aquesta tarda a les 18:30h, amb una àgora sobre el creixement sostenible.

Val a dir que el festival s’allargarà fins diumenge i comptarà amb les actuacions de la discjòquei Lisa Rose, i novament tancarà aquesta sisena edició, Miqui Puig, amb la seva pista de fusta.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play