menu Home
AndorraCulturaSocietat

Tot a punt per començar la 6èna edició de la Serenalla Market

Ingrid Monreal | 4 de juliol de 2024

Tot a punt per començar la 6èna edició de la Serenalla Market a la Massana, que enguany s’allargarà fins el diumenge 7 de juliol.

El Prat Gran obre les seves portes aquesta tarda a les 17h, amb activitats lúdiques i creatives per a tota la família, que s’allargaran fins a les 20:30h, quan començarà l’actuació musical a càrrec del grup “White Line Fever Band” que oferirà temes de country-rock. I per tancar la jornada, a les 22h, torna un any més el cinema a la fresca amb el musical “El Gran Showman”.

Una de les principals novetats d’aquesta edició és la creació de diferents ambientacions, amb més zones de convivència i pícnic. Una novetat, que com va explicar durant la presentació del certamen, la directora de turisme del comú massanenc, Emma Jiménez, s’ha fet necessària donada l’afluència cada cop més elevada d’assistents.

 

 

Una altra novetat és que, al voltant de tot plegat, en aquesta sisena edició s’hi afegeix un element conductor, que és el joc.

 

 

Així doncs, hi haurà jocs repartits per tot el parc, que a més de ser elements de decoració també serviran per jugar, interactuar i riure.

La directora de turisme ens ha explicat també, que al llarg de les cinc edicions anteriors, la Serenalla ja s’ha convertit en la gran cita de l’estiu al Principat.

 

 

L’esdeveniment compta enguany amb una seixantena d’estands, entre operadors de producte artesanal i vintage, gastronomia, pèrgoles i food-trucks; als que s’hi tornen a afegir les àgores, espais per aprendre i compartir sobre temes de sostenibilitat, ciència i cultura.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play